dimecres, 1 de gener del 2014

FELIÇ.......

Bon dia.


Bé... venia desitjar-los un bon any 2014, però aquesta notícia, el primer dia de l'any, ja no sé que fer.....

Lamento ser una esgarriafestes, però.....


ara.cat


Una noia que va ser violada en grup mor després de calar-se foc a l'Índia

La jove, de setze anys, va patir dues violacions, la segona com a venjança per haver denunciat els agressors

Una noia de setze anys que es va calar foc la setmana passada, després d'haver estat violada en grup en dues ocasions, ha mort aquest dimarts a causa de les greus cremades patides, que afectaven més d'un 60% del seu cos. La noia s'havia calat foc a casa seva el passat dia 23.
D'acord amb la versió oficial dels fets, la jove havia estat violada a l'octubre per set nois, que la van enganyar a través d'un conegut perquè sortís de casa, la van raptar i després van abusar sexualment d'ella per torns en un immoble. L'endemà , segons recull el diari local 'The Telegraph', la noia va anar a comissaria amb el seu pare, on va interposar una denúncia contra els joves. Aquests, en venjança, van tornar a raptar-la i violar-la, aquest cop en un taxi. Els set violadors van ser arrestats, però els seus amics van pressionar la jove perquè retirés la denúncia.
"La meva filla es trobava sota una pressió constant perquè retirés la denúncia. L'amenaçaven gairebé cada dia, així que ens vam canviar d'habitatge, però l'assetjament va continuar. Patia depressió i tenia por a sortir de casa", ha assegurat el pare de la jove, que diu que no va anar novament a la policia "perquè pensava que això ens causaria més problemes".
La policia ha assegurat que no va trobar cap carta de suïcidi a la casa de la jove. Quan es va calar foc es trobava sola a casa. Els veïns, en sentir els crits, van tirar la porta a terra, però no van arribar a temps d'evitar que la major part del seu cos patís els efectes del foc.
La setmana passada, en un cas semblant, una jove va ser violada per un home i, minuts després de ser alliberada, un grup de sis homes la van capturar de nou i van abusar per torns d'ella al sud de l'Índia. Aquesta violació es va fer pública el mateix dia en què es va conèixer la sentència a cadena perpètua contra l'home que va abusar sexualment d'una jove espanyola a Bombai el novembre de 2012, després d'entrar al seu apartament a robar.
Les notícies sobre violacions omplen dia rere dia les pàgines dels mitjans de comunicació indis, fruit de la conscienciació creada per la violació en grup i mort d'una estudiant universitària a Nova Delhi el 16 de desembre de 2012. Aquell atac va provocar protestes i un debat sense precedents sobre la situació de la dona al país asiàtic, la qual cosa va portar el govern a endurir les lleis contra les agressions sexuals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada