dissabte, 8 de març del 2014

8 de març........

....... i seguim:

publicat a naciodigital.cat

Segresta i viola la seva parella durant una setmana

L'agressor, de 27 anys i veí de Sant Vicenç dels Horts, l'amenaçava amb una catana

, Sant Vicenç dels Horts | Actualitzat el 08/03/2014 a les 13:00h

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 27 anys i veí de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) per retenir durant 7 dies la seva parella, agredir-la físicament i sexualment i amenaçar-la de mort amb una espasa catana. Els pares de l'agressor també han estat arrestats acusats de col·laboració i encobriment. Els fets van succeir el passat 18 de febrer quan l'home va anar a buscar la víctima, de 21 anys i amb qui mantenia una relació des de feia un parell de mesos, al centre formatiu on estudia a Barcelona. Després de recollir-la, va fer que l'acompanyés a casa dels seus pares i, una vegada allà, la va retenir contra la seva voluntat i la va tancar en una habitació sota clau durant una setmana.
 
Durant el captiveri, la víctima va ser agredida físicament i sexualment, vexada amb insults i amenaçada de mort a ella i a la seva família amb una espasa tipus katana. L'agressor també li va trencar el mòbil perquè no es pogués comunicar amb ningú. Els pares del detingut van ser plenament conscients de la presència de la noia en una habitació de la casa i van facilitar tant el seu confinament com el fet d'impedir que pogués escapar. Davant dels reiterats requeriments dels pares de la noia sobre on era la seva filla, els progenitors de l'agressor van encobrir la detenció il·legal i van mentir sobre el seu parador, dient als pares de la jove que havien marxat a viure fora de la població. 
 
Quan la noia va poder fugir del domicili, de nit i en pijama, la mare del detingut fins i tot va alertar d'aquest fet al seu fill i això va possibilitar que la interceptés al carrer i la tornés al seu obligat confinament. Donat que passaven els dies i la noia continuava desapareguda, els seus pares van insistir als pares de l'agressor que avisarien la policia per denunciar la seva desaparició. Per aquest motiu els pares del detingut van optar per portar la noia al domicili patern perquè recollís el que quedava de les seves pertinences personals amb la premissa que continués dient als seus pares que estava amb la seva parella per voluntat pròpia.
...............................
 
 
I no em d'oblidar a totes aquelles dones d'arreu que no tenen els mínims drets ni socials ni jurídics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada