dijous, 26 de març del 2015

PHILIPPE JAROUSSKY


PHILIPPE JAROUSSKY cantant
Jerôme Ducreos piano
recital -
Gran Teatre del Liceu – 25 de març de 2015

Programa:

les cançons del seu darrer disc GREEN, poemes de Paul Verlaine, música diversos autors que trobaran aquí


PH. J.
Paul Verlaine



Haig de reiterar novament que el Liceu és un teatre massa gran per aquesta mena de veus les quals, a criteri d'aquest bloc, demanen uns espais més reduïts, però bé.... Philippe Jaroussky no és el primer cop que hi canta i amb èxit.

Ahir novament ens ho vam passar bé, ja que aquest cantant coneix molt bé el seu instrument i en fa un bon ús, se li ha de sumar el bon gust que té cantant i la selecció del seu repertori.

Les cançons que va cantar són les que recullen el seu darrer disc GREEN, repertori, inicialment, poc adequat per aquest cantant. Però Philippe Jaroussky les fa seves, les adapta a la seva veu i ens les ofereix de manera molt pulcre, amb molta intel·ligència i molta traça, i vam acabar tots convençuts que és un repertori que coneix perfectament. En finalitzar el recital estàvem tots força contents.

Jerôme Ducros va ser un bon acompanyant i en les dues peces que va tocar en solitari extretes de la Suite Bergamasque de Debussy va tocar de manera molt correcte i no vam notar l'absència de la veu.

I aquí els deixo els tres bisos que va regalar:



Fisch-Ton-Kan, D. 23: "Qui je suis, qui je suis" (Fisch-Ton-Kan) -  música:Emmanuel Chabrier

 

   

Colombine - música: George Brassens

 

  L'heure  exquisé - música: Poldowski (Régine Wieniawski)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada